Εφημερίδα Κοινωνική

Το μείζον θέμα της αστυνόμευσης της Σαλαμίνας: Επικοινωνία του Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.

 Breaking News

Το μείζον θέμα της αστυνόμευσης της Σαλαμίνας: Επικοινωνία του Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.
15 Φεβρουαρίου 2024

Επικοινωνία του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.

Κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το μείζον θέμα της αστυνόμευσης της Σαλαμίνας, ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου και στις 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου, στην οποία συμμετείχαν:

  1. ο εκπρόσωπος του Γραφείου του κ. Υπουργού κ. Γαλιάτσος Γεώργιος
  2. ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαλόπουλος Γεώργιος
  3. ο Διευθυντής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Λυμπεράτος Αριστείδης
  4. ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά κ. Σερβές Παναγιώτης
  5. ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων (της ΟΠΚΕ) κ. Χρονόπουλος Θεόδωρος
  6. ο Διοικητής ΔΙΑΣ Πειραιά κ. Τασιουλής.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού με προσωπικό.
  • Ειδικός σχεδιασμός για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο νησί με συντονισμό από τη διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά με ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΟΕΠΤΑ ομάδες που θα συμμετέχουν με τη συνδρομή των τμημάτων της περιοχής.
  • Αστυνόμευση στις εισόδους του νησιού (Πορθμεία Περάματος και Μεγάρων).

Ο σχεδιασμός θα είναι κλιμακούμενος όσο πλησιάζουμε στη θερινή περίοδο, οπότε και οι απαιτήσεις και ανάγκες είναι αυξημένες.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου, όπως και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και τον εκπρόσωπο του γραφείου του Υπουργού κ. Γαλιάτσο, που συμμετείχαν στη σημερινή σύσκεψη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν σημαντικά βήματα προόδου στο ζήτημα της αστυνόμευσης στο νησί, που αποτελεί μείζον πρόβλημα σήμερα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ