Εφημερίδα Κοινωνική

Το καρναβάλι Ηλιούπολης 2024 έρχεται στις 10 Μαρτίου

 Breaking News

Το καρναβάλι Ηλιούπολης 2024 έρχεται στις 10 Μαρτίου
20 Φεβρουαρίου 2024

O Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 10 Μαρτίου 2024 θα λάβει χώρα το Καρναβάλι Ηλιούπολης χάρη στη μεγάλη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης και τη σημαντική βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης.

Το Φετινό Καρναβάλι της Ηλιούπολης είναι συνδεδεμένο με έναν ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό στόχο που είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Μικρό Παναγιώτη, προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική και να χειρουργηθεί.  Ήδη έχει διενεργηθεί μεγάλη προσπάθεια προβολής του σημαντικού αυτού σκοπού στα social media του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά απομένει ένα σημαντικό ποσό για τη διενέργεια του χειρουργείου και γι’ αυτό αποφασίστηκε η προβολή του ζητήματος μέσα από ένα γεγονός που θα λάβει χώρα στην πόλη και θα λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Εδώ και καιρό υπάρχει η έντονη συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης για την σημαντική διεξαγωγή δρώμενων που θα δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στην πόλη που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.  Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει απευθυνθεί ήδη σε όλους τους δημόσιους τοπικούς φορείς της πόλης, όπως και σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς.

ιλιουπολη


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ