Εφημερίδα Κοινωνική

Στον Εισαγγελέα οι τρεις ανήλικοι για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητών σε σχολείο

 Breaking News

Στον Εισαγγελέα οι τρεις ανήλικοι για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητών σε σχολείο
21 Φεβρουαρίου 2024

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκαν οι τρεις ανήλικοι πρωταγωνιστές σοβαρού επεισοδίου βίας σε σχολικό συγκρότημα του Βόλου.

Οι τρεις δράστες, μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο σε δικαστήριο Ανηλίκων, τον Ιανουάριο του 2025.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαθητής Γυμνασίου σε ένα από τα διαλείμματα μεταξύ των μαθημάτων παραβίασε τις καθορισμένες ζώνες στο προαύλιο του σχολείου και πέρασε στη ζώνη για τα παιδιά του Λυκείου. Μαθητής του Λυκείου που τον είδε του ζήτησε να απομακρυνθεί και ενημέρωσε τον υποδιευθυντή. Η αντίδραση αυτή ήταν που πυροδότησε το σκηνικό έντασης.

Ο μαθητής Γυμνασίου φέρεται να ειδοποίησε δύο εξωσχολικούς φίλους του, οι οποίοι πήγαν στο σχολείο και κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον μαθητή Λυκείου που «κάρφωσε» τον φίλο τους. Οι εξωσχολικοί τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ χτυπήθηκε στο μάτι και ένας ακόμη μαθητής που προσπάθησε να τους απομακρύνει.

Στο σχολείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά των δύο μαθητών στο Νοσοκομείο Βόλου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ