Εφημερίδα Κοινωνική

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙΔΕ Πειραιά για την κατάργηση του 1ου Γυμνασίου Πειραιά και την μετατροπή του σε Πειραματικό Σχολείο

 Breaking News

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙΔΕ Πειραιά για την κατάργηση του 1ου Γυμνασίου Πειραιά και την μετατροπή του σε Πειραματικό Σχολείο
21 Φεβρουαρίου 2024

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες με επικεφαλής τον Γ. Γαβρίλη, αποτελούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Φωτιάδη και το μέλος της παράταξης Μαργαρίτα Κουτσoδημητροπούλου, συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙΔΕ Πειραιά  μαζί με την ΕΛΜΕ, τον Σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Η Πρόοδος» και δεκάδες γονείς, αντιδρώντας στην κατάργηση του 1ου Γυμνασίου Πειραιά και την μετατροπή του σε Πειραματικό Σχολείο.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Διευθυντή της ΔΙΔΕ κ. Αναστασόπουλο, ο οποίος ενημερώθηκε από τους παρευρισκόμενους για τις σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει αυτή η απόφαση στην τοπική κοινωνία, αφού στην ουσία στερεί τη δυνατότητα από τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της περιοχής να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο  της γειτονιάς τους.

«Από την πλευρά μας εκφράσαμε την στήριξη μας στις κινητοποιήσεις των γονέων και των εκπαιδευτικών και παράλληλα   ενημερώσαμε τον κ.Αναστασόπουλο πως με πρωτοβουλία της παράταξης μας το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο ζητώντας την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης», αναφέρει η παράταξη.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ