Εφημερίδα Κοινωνική

Πανελλαδική διαμαρτυρία των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων για τα τέλη κυκλοφορίας – «Χειρόφρενο» επί της Συγγρού

 Breaking News

Πανελλαδική διαμαρτυρία των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων για τα τέλη κυκλοφορίας – «Χειρόφρενο» επί της Συγγρού
21 Φεβρουαρίου 2024

Σε πανελλαδική κινητοποίηση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, ζητώντας από την κυβέρνηση μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας, που πληρώνουν με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς. Συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Αθήνα, καθώς οι οδηγοί σήκωσαν ήδη χειρόφρενο και στάθμευσαν επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού και ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων ζητάει συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη με αίτημα επί της ουσίας να μειωθούν στα μισά τα τέλη. Δυσβάσταχτο κρίνουν το ποσό των 595 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας, ζητώντας «να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός με τους υπόλοιπους συγκοινωνιακούς φορείς».

Στη Θεσσαλονίκη οι συγκεντρώσεις των τουριστικών λεωφορείων θα είναι δύο, μία στα ανατολικά και μία στα δυτικά της πόλης.

Τουλάχιστον 200 τουριστικά λεωφορεία, συγκεντρώθηκαν από τις 9 το πρωί σε δύο σημεία, στα ανατολικά, επί της Λεωφόρου Κων. Καραμανλή, στο ύψος του Γ.Ν. «Ιπποκράτειο» με κατεύθυνση προς Χαλκιδική και στα δυτικά στο εμπορικό κέντρο «One Salonica» με κατεύθυνση προς την είσοδο της πόλης.

Πηγή: ΕΡΤ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ