Εφημερίδα Κοινωνική

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

 Breaking News

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
29 Φεβρουαρίου 2024

Σε ισχύ τέθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29/02, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέτρα που αποφασίστηκαν θα διαρκέσουν, όσο και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που ξεκινά στις 12:00μ.μ.

Ακόμη, η Τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ