Εφημερίδα Κοινωνική

Μυστήριο με Porsche που βρέθηκε βυθισμένη στο λιμάνι του Πειραιά! – Εντοπίστηκε τυχαία από εταιρεία που έκανε εργασίες εκβάθυνσης – Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας

 Breaking News

Μυστήριο με Porsche που βρέθηκε βυθισμένη στο λιμάνι του Πειραιά! – Εντοπίστηκε τυχαία από εταιρεία που έκανε εργασίες εκβάθυνσης – Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας
09 Φεβρουαρίου 2024

Πολλά ερωτηματικά με αυτό που εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά. Κατά την διάρκεια εργασιών εκβάθυνσης του λιμανιού στην περιοχή της Ακτής Ηετίωνα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε όχημα. Συγκεκριμένα, έκπληκτοι έμειναν οι υπάλληλοι εταιρείας, που πραγματοποιούσαν εργασίες εκβάθυνσης στο συγκεκριμένο σημείο, όταν ανέσυραν μία… porsche!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δαγκάνα του εκσκαπτικού μηχανήματος, μαζί με τα υλικά από το βυθό, ανέσυρε στην επιφάνεια το πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ διενεργήθηκε έρευνα για πτώματα, χωρίς όμως κάποιο εντοπισμό. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του βυθού από δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, παρουσία περιπολικού σκάφους λιμενικού για τυχόν εύρεση στοιχείων, με αρνητικά αποτελέσματα.

Βεβαίως, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί το αμάξι στο Λιμενικό, καθώς ήταν γεμάτο λάσπη. Λόγω της κατάστασης του οχήματος, πιθανόν από την παραμονή του για μεγάλο χρονικό διάστηκα στον πυθμένα της θάλασσας, δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση του αριθμού πλαισίου του οχήματος. Ούτε το χρώμα του αυτοκινήτου δεν ξεχώριζε, αλλά φαίνεται πως πρόκειται για μία κόκκινη «Πόρσε» με ξένες πινακίδες.

Να σημειωθεί ότι η Porsche εντοπίστηκε στο σημείο που έσπρωξαν και σκότωσαν τον 36χρονο Κρητικό Αντώνη Καρυώτη.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ