Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των Συνταξιούχων Εμπόρων Πειραιά

 Breaking News

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των Συνταξιούχων Εμπόρων Πειραιά
22 Φεβρουαρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση των Συνταξιούχων Εμπόρων Πειραιά και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο πρόεδρος κύριος Ανδριανόπουλος Δασκαλάκης και το συμβούλιο της Ε.Σ.Ε.Π. πραγματοποίησαν την κοπή της βασιλόπιτας στον Πειραϊκό σύνδεσμο Πειραιά όπου 350 άτομα παρευρέθησαν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απενεμήθη:

Τιμητική διάκριση στον δήμαρχο του Πειραιά κύριο Ιωάννη Μώραλη καθώς και στον πρόεδρο του ελληνουκρανικού επιμελητηρίου και Τ. πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πειραιά Ιωάννη Πολυχρονόπουλο. Επίσης στην Τζωρτζίνα Ελμάωγλου πρώτη Βαλκανιονίκης / 23.

syntajioyxoi1

Τους καλεσμένους υποδέχτηκε το συμβούλιο της Ε.Σ.Ε.Π. και παρευρέθησαν: Ο υφυπουργός εργασίας κύριος Β.Π. Σπανάκης, ο βουλευτής Νίκος Βλαχάκος , ο βουλευτής Γ. Βρετακος, ο βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Α. Τζεφεράκος, ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κύριος Γ. Γαβρίλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θ. Καπράλος, ο κύριος Πλέυρης, ο Δ.Σ. του Ε.Ε.Τ.Α.Π. Σπύρος Σπυρίδονας. Επίσης: Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, γιατροί, πρόεδροι ομίλων και πολιτιστικών συλλόγων, έμποροι, επιχειρηματίες ο πρόεδρος της ΠΟΣΕ κύριος Δημήτρης Ασημομύτης πως και εκπρόσωποι της ναυτιλίας του Πειραιά και όχι μόνο. Ακολούθησε μπουφές με εδέσματα μέρος τον οποίο επιμελήθηκε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ζωντανή μουσική με χορό μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο πρόεδρος κύριος Ανδριανόπουλος Δασκαλάκης και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν τους παραβρισκόμενους και υποσχέθηκαν ότι το motto της εκδήλωσης “TO KNOW US BETTER” θα γίνει ξανά αρχές καλοκαιριού.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ