Εφημερίδα Κοινωνική

Μακελειό στη Γλυφάδα: Έρευνες για το κίνητρο του δράστη – Τα σενάρια, οι τραπεζικές καταθέσεις και το πρόσωπο «κλειδί»

 Breaking News

Μακελειό στη Γλυφάδα: Έρευνες για το κίνητρο του δράστη – Τα σενάρια, οι τραπεζικές καταθέσεις και το πρόσωπο «κλειδί»
15 Φεβρουαρίου 2024

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα, καθώς στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το πώς έγιναν τα πράγματα το πρωί της Δευτέρας στο εσωτερικό της επιχείρησης και πώς ο 76χρονος Αιγύπτιος κινήθηκε στους χώρους και δολοφόνησε τα τρία άτομα, ανάμεσά τους και μία εκ των ιδιοκτητών της ναυτιλιακής εταιρείας. Ωστόσο δεν έχουν ακόμα καταφέρει να αποσαφηνιστεί το κίνητρο.

Η πρώτη εικόνα, η οποία είχε να κάνει με εργασιακούς και προσωπικούς λόγους, φαίνεται ότι έχει καταρριφθεί από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, από τις μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και από τις ανακοινώσεις της εταιρείας. Περισσότερα στοιχεία περιμένουν τις προσεχείς ημέρες από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ο 76χρονος άνδρας είχε συνομιλήσει με κάποιον αναφορικά με τις προθέσεις του και εάν είχε κάποιον διάλογο που ενδεχομένως να ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του και προέβη στη συγκεκριμένη τριπλή δολοφονία.

Παράλληλα, εξετάζονται διάφορα σενάρια τα οποία έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τις τραπεζικές τους καταθέσεις. Οι αστυνομικές αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σε δεύτερο χρόνο να ζητηθεί και άρση του τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να έχουν την πλήρη εικόνα για το τί ακριβώς έχει συμβεί.

Ακόμα δεν έχει καταθέσει η ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης ναυτιλιακής εταιρείας. Θεωρείται πρόσωπο κλειδί, καθώς όχι μόνο έζησε τα γεγονότα από κοντά όντας κλειδωμένη σε ένα γραφείο, αλλά είναι και άτομο το οποίο γνώριζε προσωπικά για πάνω από τρεις δεκαετίες τον 77χρονο και ενδεχομένως να έχει να συνεισφέρει πολλά στην έρευνα. Αυτό θα γίνει πιθανότατα μετά την ταφή των τριών νεκρών.

Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους. «Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ