Εφημερίδα Κοινωνική

«ΚΑΡΝΑΡΑΛΙ»: Αποκριάτικο κυνήγι θησαυρού στον Άλιμο

 Breaking News

«ΚΑΡΝΑΡΑΛΙ»: Αποκριάτικο κυνήγι θησαυρού στον Άλιμο
09 Φεβρουαρίου 2024

Αν βαρεθήκατε τη μονοτονία των ημερών, ενώ η ψυχή σας λαχταρά παιχνίδι και περιπέτεια, αδράξτε την ευκαιρία και πάρτε μέρος στο «Καρναράλι», στο συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (17 Μαρτίου 2024).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το παιχνίδι θα παιχτεί με QR κωδικούς (QR=κώδικας ταχείας απόκρισης) κρυμμένους σε ολόκληρη την πόλη. Οι οδηγοί χρειάζονται μόνο το κινητό τους και σύνδεση στο διαδίκτυο για να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα αινίγματα και να βρουν όχι απλώς όλα τα αντικείμενα που θα τους ζητηθούν, αλλά ακόμη και τον τόπο του… τερματισμού, όπου δέκα συνεργεία θα καταγράψουν τις επιτυχίες τους και θα ανακηρύξουν τον νικητή.

Το «Καρναράλι» θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου και το αν αυτοκίνητο και πλήρωμα είναι μασκαρεμένα, είναι καθαρά δική σας επιλογή, όχι υποχρεωτικό. Έτσι λοιπόν με τη λήξη της παρέλασης, θα αρχίσει το κυνήγι των QR και κάθε φορά που ο οδηγός βρίσκει ένα, θα στρέφει το κινητό και ο κωδικός θα τον συνδέει με τον… Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που θα του δίνει την σχετική οδηγία.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος: «Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια για αυτοκίνητα και οδηγούς αλλά και τις οικογένειες τους/πληρώματα όπου ο καθένας θα αναλάβει και ένα σημαντικό ρόλο, στο δρόμο για τη νίκη. Τα αντικείμενα που θα ζητηθούν θα είναι στ’ αλήθεια… εξωφρενικά, όσο και το πνεύμα του «μασκαρέματος» και, φυσικά, όλα τα αινίγματα θα είναι… μασκαρεμένα. Το «Καρναράλι» του Αλίμου θα είναι ένα πανέξυπνο τεστ ευφυΐας, ετοιμότητας και παρατηρητικότητας και τα βραβεία ανάλογης πρωτοτυπίας».

Οι οδηγοί που θέλουν πληροφορίες και λεπτομέρειες συμμετοχής, μπορούν να στέλνουν email στο [email protected] ή να… φωτογραφίζουν αυτόν εδώ τον κωδικό (που επισυνάπτεται και σε ξεχωριστή φωτογραφία).

Τολμήστε!!!

φωτο 1

φωτο 3

φωτο 2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ