Εφημερίδα Κοινωνική

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: «Παίζαμε με το όπλο» – Τι ισχυρίστηκε ο 39χρονος

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: «Παίζαμε με το όπλο» – Τι ισχυρίστηκε ο 39χρονος
16 Φεβρουαρίου 2024

Στη δημοσιότητα έρχονται, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στις ανακριτικές Αρχές ο 39χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 29χρονη σύντροφό του.

«Παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 39χρονος καθ” ομολογίαν γυναικοκτόνος στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτρόπαιο περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (16/2).

Σχολιάζοντας την πρώτη του κατάθεση, αστυνομικές πηγές υπογραμμίζουν πως ο δράσης λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλημα. Εξάλλου, το όπλο αυτό δεν έχει ασφάλεια.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τα δύο τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ

Υπενθυμίζεται πως ο γυναικοκτόνος στο Ηράκλειο, ο οποίος κάλεσε δύο φορές το ΕΚΑΒ μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, Σάββατο (17/2).

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο τηλεφώνημα, ο δράστης φέρεται να είπε στον υπάλληλο του ΕΚΑΒ: «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη».

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο δράστης τότε, φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ: «ελάτε από εδώ να τα πούμε». Ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε και ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι «είναι νεκρή».

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ