Εφημερίδα Κοινωνική

Ετήσια εκδήλωση του Γ2 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά – «Παρών» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

 Breaking News

Ετήσια εκδήλωση του Γ2 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά – «Παρών» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης
20 Φεβρουαρίου 2024

Σε μια ζεστή  γιορτή, γεμάτη κέφι, το Γ2  Κέντρο  Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά έκοψε τη βασιλόπιτά του. Δεκάδες μέλη διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από τους μουσικούς Κωνσταντίνο Σταμογιαννόπουλο και Θεοδώρα Κουτσογιάννη και γεύτηκαν  πλούσια εδέσματα.

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Όμορφες, χαρούμενες στιγμές ζήσαμε σήμερα  με τα μέλη και τους εργαζόμενους στο Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας,  στη Μυρτιδιώτισσα. Πάντα περνάμε καλά όταν βρισκόμαστε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους ευχαριστώ θερμά για τα καλά τους λόγια και την αγάπη που μου δείχνουν, ακόμα κι όταν μου λένε τα παράπονά τους ή ζητούν το κάτι παραπάνω από εμάς. Εύχομαι σε όλους τους να είναι πάντα καλά και να ανταμώνουμε για καλό, όπως σήμερα, στην πολύ όμορφη εκδήλωσή τους».

μωραλης1

Η Αντιδήμαρχος  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Αντωνία Καρακατσάνη, στον χαιρετισμό της,  αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ανέφερε ότι  στόχος είναι  οι υπηρεσίες των Κέντρων Αγάπης συνεχώς να βελτιώνονται. Με αγάπη και σεβασμό στην τρίτη ηλικία, σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Καρακατσάνη,  θα πραγματοποιήσουμε   περισσότερες  ψυχαγωγικές δράσεις και θα διοργανώσουμε περισσότερες  εκδρομές για τα μέλη μας.

Στην κοπή της Βασιλόπιτας παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Α΄  Πειραιά Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η  Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης   Ρέππας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ