Εφημερίδα Κοινωνική

Ενδοοικογενειακή βία Ζάκυνθος: Ξεσπά η 19χρονη που απέβαλε μετά από κακοποίηση από τον σύντροφό της

Ενδοοικογενειακή βία Ζάκυνθος: Ξεσπά η 19χρονη που απέβαλε μετά από κακοποίηση από τον σύντροφό της
22 Φεβρουαρίου 2024

Έδεσε την 19χρονη σύντροφό του, την κακοποίησε, την ανάγκασε να πάρει χάπια και τελικά απέβαλε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Σκότωσε το παιδί μου». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της 19χρονης που ξεσπάει για πρώτη φορά στο LIVE NEWS και τον Άγγελο Λαμπίδη.

«Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου», είπε η 19χρονη.

Η μαρτυρία της είναι συγκλονιστική. Μετά από τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της βρήκε τη δύναμη να περιγράψει τα δραματικά λεπτά που πήγαν να στοιχίσουν ακόμα και την ίδια της της ζωή.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: «Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί». Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “Πιες τα”».

Προσπαθούσε να τον απωθήσει αλλά μάταια. Ο σύντροφός της ήταν αποφασισμένος να βάλεις τέλος στην εγκυμοσύνη της και να εξαντλήσει πάνω της όλη του τη βιαιότητα.

«Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στο δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδερφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουν. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δε ξέρω τι χάπια».

Η οικογένεια του 27χρονου δράστη έχει μία τελείως διαφορετική εικόνα. Ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι περνούσε καλά και ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος.

«Δεν νομίζω ότι ήτανε βίαιος ποτέ. Εχθές ήταν σε ένα φίλο μου και ήταν χαρούμενοι. Ήρεμος. Περνάγανε καλά. Βγαίνανε», ανέφερε ο ξάδερφος του δράστη.

«Της έλεγε συνέχεια ότι αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί. Αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί», συμπλήρωσε η θεία της 19χρονης.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, με τον κατηγορούμενο να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ