Εφημερίδα Κοινωνική

Έκκληση ΕΛ.ΑΣ για πληροφορίες – Αναζητούνται «πιτσιρικάδες» με μηχανάκια: Παρέσυραν και εγκατέλειψαν άνθρωπο στην Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια, μετά από κόντρες – Έχουν καταγραφεί από κάμερες

 Breaking News

Έκκληση ΕΛ.ΑΣ για πληροφορίες – Αναζητούνται «πιτσιρικάδες» με μηχανάκια: Παρέσυραν και εγκατέλειψαν άνθρωπο στην Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια, μετά από κόντρες – Έχουν καταγραφεί από κάμερες
05 Φεβρουαρίου 2024

Η ΕΛ.ΑΣ απευθύνει δημόσια έκκληση στους πολίτες για παροχή πληροφοριών σχετικά με ένα τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα που συνέβη την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, στη περιοχή Νίκαια-Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Συγκεκριμένα το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 20.30, στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ανακρέοντος όπου μια μοτοσικλέτα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, η οποία κινούνταν επί της Π. Ράλλη με κατεύθυνση προς την οδό Λαοδικείας, παρέσυρε ένα ηλικιωμένο πεζό.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ηλικιωμένου, ο οποίος διέσχιζε την Π. Ράλλη με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία της μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός, αλλά και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας (νεαροί σε ηλικία) εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER δυο μηχανάκια έκαναν κόντρες στο σημείο.

Σε βίντεο φαίνεται το πρώτο μηχανάκι που συμμετέχει στις κόντρες να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια ο άτυχος ηλικιωμένος να περνάει από την νησίδα του δρόμου απέναντι τη στιγμή που το δεύτερο μηχανάκι με τους δυο επιβαίνοντες να παρασύρει τον άτυχο άνδρα. Στο οπτικό υλικό φαίνεται να παραμένουν στο σημείο οι δράστες για λίγο. Κάτι όμως μετά που δεν συνέβη καθώς τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα και “εξαφανίστηκαν” από το σημείο.

elas[14180]

Στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τους αστυνομικούς όμως, να προσπαθούν να εντοπίσουν τους νεαρούς μέσω καταθέσεων και καμερών ασφαλείας. Μια εκ των καταθέσεων αναφέρει: «…ήταν πιτσιρικάδες με ένα άσπρο μηχανάκι. Τους κυνηγήσαμε αλλά δεν τους προλάβαμε. Πινακίδα στο μηχανάκι δεν υπήρχε»

Η κόρη του ηλικιωμένου είναι ακόμα σοκαρισμένη και αναφέρει στο newsit.gr ότι «σήμερα έμαθα κιόλας το πως έγινε. Μου είπαν άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά ότι τον έριξαν κάτω, έπεσαν και αυτοί, σηκώθηκαν και τον έβρισαν κιόλας και μετά έφυγαν. Και έμαθα ότι δεν είχαν πινακίδες. Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη. Ο μπαμπάς μου είναι στην ΜΕΘ στο Τζάνειο. Είναι πολύ σοβαρά, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χειρουργήθηκε».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα του εμπλεκόμενου οχήματος, των επιβαινόντων, καθώς και για τις συνθήκες, υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω σοβαρό τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 210-4949713-712-715.

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ