Εφημερίδα Κοινωνική

Χαμόγελο του Παιδιού: Τραγικό τέλος για τη Σταυρούλα

Χαμόγελο του Παιδιού: Τραγικό τέλος για τη Σταυρούλα
23 Φεβρουαρίου 2024

Με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιβεβαιώνει το τραγικό τέλος της υπόθεσης εξαφάνισης τη Σταυρούλας από την Κυψέλη και απενεργοποιεί το missing alert που είχε εκδώσει όσο ήταν αγνοούμενη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Σταυρούλας Γκουγκούλιας. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στις 21/02/2024 σε θαλάσσια περιοχή, στον Πόρο. Σήμερα, 23/02/2024, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκούλια , ενώ τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταυρούλα Γκουγκούλια, 52 ετών, εξαφανίστηκε στις 23/08/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκούλια στις 23/12/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Σταυρούλας Γκουγκούλια που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Η σορός της γυναίκα ταυτοποιήθηκε μέσω DNA που έδωσε ο πατέρας της.

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ