Εφημερίδα Κοινωνική

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα τιμά τους ευεργέτες του

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα τιμά τους ευεργέτες του
08 Ιανουαρίου 2024

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 τιμήσαμε την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο Ιερός μας Ναός. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ χοροστάτησε στην αρτοκλασία και το μνημόσυνο των Κτητόρων και Ιδρυτών του Ιδρύματός μας Ιωάννη και Μαριγώς Χατζηκυριακού. Μια συγκινητική στιγμή ήταν η χειροτόνηση του ιερέα μας, πατέρα Ισίδωρου σε Αρχιμανδρίτη.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε τρισάγιο μπροστά από τον τάφο των Ιδρυτών και ακολούθησε καφές και κέρασμα στον χώρο εκδηλώσεών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά μας, τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου και της Εφορείας Κυριών, το προσωπικό του Ιδρύματος, τους εθελοντές και πλήθος φίλων που τίμησαν τους ευεργέτες μας με την παρουσία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον βουλευτή μας κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Μελά, την περιφερειακή σύμβουλο Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τον αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Δημήτρη Καρύδη, καθώς και πολλά άλλα εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας που παρευρέθηκαν στην σεμνή μας εορτή.

Όλοι μαζί, με σεβασμό και αγάπη ενδυναμώνουμε τους δεσμούς μας και διατηρούμε ζωντανή την πνευματική μας κληρονομιά.

2024.01.08 Μνημόσυνο Ιδρυτών Χατζηκυριάκειου -2[14050]

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ