Εφημερίδα Κοινωνική

Πλήθος πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά για να προσκυνήσουν τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ

 Breaking News

Πλήθος πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά για να προσκυνήσουν τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ
24 Ιανουαρίου 2024

Πλήθος πιστών αψηφώντας το τσουχτερό κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες στην Αττική, περνούν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα και τα ιερά λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Οι πιστοί περνούν συνέχεια από το πρωί μέχρι το βράδυ για να πάρουν την ευλογία από τα Ιερά Σεβάσματα που θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2024. Το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2024 ο Ιερός Ναός κατακλύστηκε από τους πιστούς που ήρθαν να ακούσουν την ομιλία του Γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη και να προσκυνήσουν τα Ιερά Σεβάσματα.

Ο Γέροντας Νεκτάριος μετά το πέρας της ομιλίας του, σταύρωσε όλους τους πιστούς με το Τίμιο Ξύλο, το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες κόσμο σε διάφορα προβλήματα είτε σωματικά είτε και ψυχικά. Όλα τα απογεύματα μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιούνται ομιλίες στις 6.00, υπό του Καθηγουμένου Νεκταρίου Μουλατσιώτη.

Ο Γέροντας Νεκτάριος καθημερινώς τα πρωϊνά 10:00 έως 14:00 θα εξομολογεί και θα σταυρώνει με τον Τίμιο Σταυρό που περιέχει Τίμιο Ξύλο από τον Σταυρό του Χριστού όλους τους πιστούς. Τα δε απογεύματα καθημερινώς μετά την εσπερινή ομιλία στις 6:00 η ώρα θα σταυρώνει πάλι τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ