Εφημερίδα Κοινωνική

Greek Mafia: Το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου στον Νέο Κόσμο – Κλείνει ο κύκλος των εκτελέσεων;

Greek Mafia: Το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου στον Νέο Κόσμο – Κλείνει ο κύκλος των εκτελέσεων;
14 Ιανουαρίου 2024

Συμβόλαιο θανάτου φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση του 44χρονου στον Νέο Κόσμο. Άγνωστοι «γάζωσαν» τον ιδιοκτήτη πρατηρίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή με πάνω από 80 σφαίρες.

Σύμφωνα με το OPEN, πρόκειται για το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου στην Greek Mafia. Ο 44χρονος ήταν σεσημασμένος και η Αστυνομία ασχολήθηκε για πρώτη φορά μαζί του, πριν από 20 χρόνια, όταν είχε πυρπολήσει ένα όχημα. Μάλιστα, τότε ακολούθησε καταδίωξη και έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Το όνομά του έχει εμπλακεί σε δικογραφίες το 2012, το 2015 και είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς και ληστείες σε χρηματαποστολές. Οι εκτελεστές κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον 44χρονο αφού δεν πρόλαβε να αγγίζει το όπλο που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν πως οι εκτελεστές ήταν δύο και είχαν Καλάσνικοφ. Ο ένας πλησίασε το ΙΧ από την πλευρά του οδηγού και ο άλλος από του συνοδηγού. Οι εκτελεστές άρχισαν να πυροβολούν μαζί με τον ένα να πηγαίνει και από την πίσω πλευρά. Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη που πυροβολούσαν συνεχώς και άλλαξαν γεμιστήρες.

venzinadiko_dolofonia__3_

Greek Mafia: Κλείνει ο κύκλος των εκτελέσεων;

Σύμφωνα με το OPEN, οι αστυνομικοί θεωρούν πως η εκτέλεση του 44χρονου έγινε στα πλαίσια του «κύκλου αίματος» που άνοιξε στην Greek Mafia το 2017. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από την ΕΛΑΣ θεωρούν πως η δολοφονία του 44χρονου κλείνει τον κύκλο των εκτελέσεων αφού ο θανών ήταν από τα μεγάλα ονόματα της νύχτας και από το 2017 είχε εμπλοκή σε πολλά συμβόλαια θανάτου.

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ