Εφημερίδα Κοινωνική

Εργαζόμενος Δήμου έπαθε εγκεφαλικό σε χώρο νοσοκομείου και περίμενε… ασθενοφόρο!

 Breaking News

Εργαζόμενος Δήμου έπαθε εγκεφαλικό σε χώρο νοσοκομείου και περίμενε… ασθενοφόρο!
04 Ιανουαρίου 2024

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ) ένας 61χρονος εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο συμβασιούχος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου πραγματοποιούσε αποκομιδή σκουπιδιών μέσα στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όταν υπέστη εγκεφαλικό.

Ακόμα, χτύπησε το κεφάλι του κατά την πτώση του στο έδαφος. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Δ. Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιόφωνο, χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝΑ, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο η διακομιδή οφείλει να γίνεται με ασθενοφόρο, και το πιο κοντινό διαθέσιμο βρίσκονταν στη πόλη της Αλεξανδρούπολης! Ο 61χρονος έκτοτε δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΑ.

Το περιστατικό, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Συλλόγου στη συνέντευξή του, αναδεικνύει την ανάγκη άμεσων, μόνιμων προσλήψεων προσωπικού προκειμένου νεότεροι σε ηλικία εργαζόμενοι να αναλάβουν τα πόστα της αποκομιδής που είναι και πιο απαιτητικά και μεγαλύτεροι σε ηλικία εργαζόμενοι να αναλάβουν πόστα όπως του οδοκαθαρισμού.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ