Εφημερίδα Κοινωνική

Δώδεκα μέλη συμμορίας ανηλίκων ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

 Breaking News

Δώδεκα μέλη συμμορίας ανηλίκων ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.
16 Ιανουαρίου 2024

Να ταυτοποιήσει τα μέλη συμμορίας ανηλίκων που είχαν γίνει φόβος και τρόμος για τους νέους σε περιοχές των βορείων προαστίων κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου 2024, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν συνολικά 12 ανήλικους.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και προανακριτικά δεδομένα, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων των κατηγορουμένων.

Όπως διαπιστώθηκε οι κατηγορούμενοι χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι δύο έτερους ανήλικους, ενώ από έναν απ’ αυτούς κατάφεραν να αφαιρέσουν τσαντάκι, το οποίο περιείχε -70- ευρώ καθώς και προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα και σε κοντινό σημείο απ’ το εν λόγω περιστατικό, προηγήθηκε διαπληκτισμός και χειροδικία σε βάρος του ανωτέρω ανηλίκου- θύματος της ληστείας καθώς και δύο έτερων ανηλίκων από ομάδα των κατηγορούμενων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων για βαριά σωματικήβλάβη από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία καθώς και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, θα υποβληθεί στηναρμόδια εισαγγελική Αρχή.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ