Εφημερίδα Κοινωνική

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά: Η υπέροχη έκθεση ομάδας φοιτητών που εμπνεύστηκαν από τον Πειραιά

 Breaking News

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά: Η υπέροχη έκθεση ομάδας φοιτητών που εμπνεύστηκαν από τον Πειραιά
25 Ιανουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φοιτητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σχολής Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών του Ε.Μ.Π. στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση της ομάδας των φοιτητών του καθηγητή Δημήτρη Σεβαστάκη, οι οποίοι έκαναν ένα οδοιπορικό στην πόλη, παρατήρησαν και εμπνεύστηκαν από την αρχιτεκτονική των κτηρίων και το αστικό τοπίο.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μέσα από αυτά τα έργα, μπορούμε να δούμε τον Πειραιά, μέσα από τα μάτια των φοιτητών. Έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλειά, είναι μια «ζωντανή» έκθεση και προσκαλώ όλους τους Πειραιώτες και όχι μόνο να την επισκεφθούν στη Δημοτική μας Πινακοθήκη, έως τις 9 Φεβρουαρίου”, ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Σε αντίστοιχη ανάρτησή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους…», Γιώργος Γαβρίλης, σημείωσε: «Εδώ, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας Λια Δρίτσα, Δημήτρη Γκερλέ και Κώστα Δουζίνα και τον Δημήτρη Σεβαστάκη καθηγητή του ΕΜΠ στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής φοιτητών του με κτίρια του Πειραιά και της Αθήνας στην Πινακοθήκη Πειραιά. Μια έκθεση που διαρκεί μέχρι 09/02 και δεν πρέπει να χάσει κανείς!»

δημοτικη πινακοθηκη2

δημοτικη πινακοθηκη 5

δημοτικη πινακοθηκη 7

δημοτικη πινακοθηκη 6

δημοτικη πινακοθηκη3

δημοτικη πινακοθηκη4


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ