Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτη τραγωδία στα Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέρφια του 4χρονου

Απίστευτη τραγωδία στα Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέρφια του 4χρονου
11 Ιανουαρίου 2024

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του 4χρονου αγοριού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμού του από 24χρονο Ρομά, σύντροφο της μητέρας του, σε καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων.

Μετά τον ξυλοδαρμό με θύμα το μικρό παιδί δόθηκε εντολή να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παίδων και τα τρία αδέλφια του (ηλικίας 8, 10 και 11 ετών), προκειμένου να είναι ασφαλή. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από εξετάσεις ότι το ένα από τα τρία παιδάκια έχει σπασμένο χέρι. Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης δεν επιτέθηκε μόνο στο 4χρονο παιδί που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά και σε ένα από τα τρία αδέλφια του.

Ο δράστης είναι σύντροφος της μητέρας των τεσσάρων παιδιών. Μιλώντας οι αστυνομικοί με τη μητέρα διαπίστωσαν και ένα άλλο δεδομένο. Η 29χρονη είναι έγκυος, με το παιδί να φέρεται να είναι του 24χρονου Ρομά που καταζητείται για την επίθεση στον 4χρονο και στο αδερφάκι του.

Από την έρευνα προκύπτει ότι η 29χρονη και τα παιδιά δεν ζούσαν σταθερά σε έναν καταυλισμό αλλά άλλαζαν τόπο κατοικίας, κάτι που δυσχέραινε την παρακολούθηση της οικογένειας από κοινωνικούς λειτουργούς.

Η 29χρονη κάποια στιγμή «κλέφτηκε» -όπως λέγεται στην διάλεκτο των Ρομά- με τον 24χρονο και τότε απέκτησαν στενές επαφές, χωρίς όμως ο 24χρονος να αποδέχεται τη συνύπαρξή του με τα παιδιά της συντρόφου του. «Δεν θα ησυχάσω ποτέ με αυτά..», φέρεται να έλεγε. Η μητέρα του 4χρονου φέρεται να έχει περιγράψει βασανισμούς των παιδιών της από το σύντροφό της. Χθες φέρεται να σήκωσε ψηλά το παιδί και να το πέταξε με μανία στο έδαφος, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

ΠΗΓΗ

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ