Εφημερίδα Κοινωνική

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός και ο προγραμματισμός έργων

 Breaking News

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός και ο προγραμματισμός έργων
28 Δεκεμβρίου 2023

Με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία, των προτάσεων της Διοικούσας Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» για τον Προϋπολογισμό, τον Προγραμματισμό έργων και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του οικονομικού έτους 2024, όπως τις εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας και παρουσίασε αναλυτικά ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, ολοκληρώθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

«Σε αυτά τα 4 χρόνια δώσαμε  μία μεγάλη μάχη για να γίνει η Αττική πιο ασφαλής, πιο ελκυστική σε επενδύσεις, με έργα ορόσημο που θα είναι παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εισήγησή του ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε πως δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις πρόληψης στον τομέα της πολιτικής προστασίας, ενίσχυσης του υγειονομικού συστήματος της Αττικής, υλοποίησης υποδομών με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο, διεύρυνσης του δικτύου κοινωνικών δομών, αλλά και σε «πράσινες» πολιτικές, με επίκεντρο τις δράσεις για την ενίσχυση της ανακύκλωσης που έφτασε στην Αττική σε πολύ υψηλά επίπεδα.

O κ. Πατούλης ανέφερε ότι το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων για το 2024 περιλαμβάνει 833 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.62 εκ. ευρώ


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ