Εφημερίδα Κοινωνική

Κύμα κακοκαιρίας στη Ρόδο: Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος

 Breaking News

Κύμα κακοκαιρίας στη Ρόδο: Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος
21 Δεκεμβρίου 2023

Από τα ξημερώματα ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τη Ρόδο με βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, η ένταση των οποίων φθάνει ακόμα και τα 9 μποφόρ. Από τα καιρικά φαινόμενα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, δέχθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί κλήσεις για σπασμένα δέντρα στην πόλη.

Ένα από αυτά ήταν στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου, όπου ένα τεράστιο δέντρο κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους! Ευτυχώς την ώρα της πτώσης δεν υπήρχαν στο σημείο διερχόμενοι πολίτες.

Χωρίς φωτεινούς σηματοδότες παραμένουν επίσης από το πρωί πολλά σημεία στην πόλη της Ρόδου και για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται σε αυτά τα σημεία.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί επίσης, κατεγράφησαν και μικρές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος (της τάξης των 5 περίπου λεπτών) σε πολλές περιοχές της Ρόδου, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα τμήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, όπως επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, σε ολόκληρο το νησί.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ