Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Βρεττάκος – Βουλευτής Β΄ Πειραιά της ΝΔ: «Να θέσουμε στο περιθώριο όσους προκαλούν επεισόδια»

 Breaking News

Γιώργος Βρεττάκος – Βουλευτής Β΄ Πειραιά της ΝΔ: «Να θέσουμε στο περιθώριο όσους προκαλούν επεισόδια»
20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Βουλευτής της Β΄ περιφέρειας του Πειραιά, Γιώργος Βρεττάκος, φιλοξενήθηκε (20/12) στο Κανάλι Ένα 90.4 και στην εκπομπή «Πειραιάς 24». Αρχικά, ο γαλάζιος βουλευτής έκανε λόγο για ένα «ρεαλιστικό προϋπολογισμό που ενισχύει τα εισοδήματα των πολιτών και έχει αυξημένα κονδύλια για τους πιο ευάλωτους», λίγες ημέρες μετά την κύρωσή του από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου. Ανέλυσε πολλές από τις οικονομικές προβλέψεις, στάθηκε στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης (συγκριτικά με τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε.), στη μεγάλη μείωση του δημόσιου χρέους αλλά και στα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα φέρουν επενδυτικό «σοκ». «Η ακρίβεια παραμένει ένα από τα σημαντικά προβλήματα, όμως δεν λύνεται με γενικότητες», επισήμανε, ακόμη, ο κ. Βρεττάκος.

Στη συνέχεια μίλησε για το φορολογικό νομοσχέδιο, υπογραμμίζοντας πως συνολικά δεν υφίσταται επιβάρυνση για τους Έλληνες πολίτες, αλλά φέρνει μεγαλύτερη φορολογική δικαιοσύνη.

Ο Γ. Βρεττάκος αναφέρθηκε στην επίμαχη τροπολογία του Υπουργείου Μετανάστευσης, που υπερψηφίστηκε χθες από τη Βουλή, και προβλέπει άδειες διαμονής σε χιλιάδες μετανάστες.

«Εμείς είμαστε αυτοί που εφαρμόζουμε σφιχτή μεταναστευτική πολιτική. Αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν τη σχετική άδεια, ώστε να υπάρχει νόμιμη πρόσβαση εργασία και να συμβάλουν ακόμη και στο ασφαλιστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στάθηκε στα φαινόμενα οπαδικής βίας, που ναρκοθετούν τον αθλητισμό, και στη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία παρουσιάζεται σήμερα το πρωί στο Υπουργικό Συμβούλιο. «Πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι, ώστε να θέσουμε στο περιθώριο αυτά τα φαινόμενα βίας», σημείωσε και πρόσθεσε πως «οι μειοψηφίες που ευθύνονται για αυτές τις καταστάσεις, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», είπε κλείνοντας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ