Εφημερίδα Κοινωνική

Εργασίες και εκτροπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

 Breaking News

Εργασίες και εκτροπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
07 Δεκεμβρίου 2023

Εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων πρανών στη θέση «Λιμανάκια» Βάρκιζας ξεκινούν σήμερα το πρωί από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος των έργων στο τμήμα του δικτύου μεταξύ λίμνης Βουλιαγμένης και νυχτερινού κέντρου «Ιsland».

Από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Λιμανάκια
Συγκεκριμένα σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «Ιsland», από 09:00 έως τις 17:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται προς Βάρκιζα-Σούνιο θα εκτρέπεται προς Βάρης -Κορωπίου και στη συνέχεια Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, καθώς και τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, περιπολικά κλπ.) θα κινούνται κανονικά χωρίς πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο.

Αύριο, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.
  • κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ