Εφημερίδα Κοινωνική

Ενός κακού… media έπονται! Όσα δε λέγονται αλλά γράφονται!

Ενός κακού… media έπονται! Όσα δε λέγονται αλλά γράφονται!
14 Δεκεμβρίου 2023

ΛΑΟΣ και… «Laos Vegas»

Άγριο κράξιμο στην επαναλειτουργία του ΛΑΟΣ υπό τον Φίλιππο Καμπούρη και το συνέδριο που θα κάνει το κόμμα την προσεχή Κυριακή από τον Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη. Ειδικότερα, το άλλοτε πουλέν του Καρατζαφέρη τονίζει ότι οι… αγωνιστές του ΛΑΟΣ «που δεν γίναμε βοριδο-πλευρο-γεωργιάδηδες δεν μετέχουμε σε μάζωξη κολλητών» δεν μετέχουν στο «Laos Vegas». Το καλύτερο κομμάτι είναι η προαναγγελία μια νέας «Μεγάλης Πατριωτικής παράταξης της Λαϊκής Δεξιάς».

 

 

Αλλαγή υπουργικού… κλίματος μέσω ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης: (και δήμαρχος Ρεθύμνου) Γιώργος Μαρινάκης κατά την εισήγησή του στη Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ με θέμα τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ, στη βάση του νέου νόμου της κυβέρνησης, εισαγωγικά, είπε μεταξύ άλλων: “Στη συνάντηση που προσωπικά είχα στο αρμόδιο Υπουργείο πριν λίγο καιρό, με σκοπό να ενημερωθώ για τις αλλαγές, υπήρχε εντελώς διαφορετικό κλίμα από αυτό που υπήρξε στην ΚΕΔΕ. Αν συγκρίνω το κλίμα εκείνης της συνάντησης με αυτή που έγινε στην ΚΕΔΕ, το σχόλιό μου είναι «ουδεμία σχέση». Τότε υπήρξαν τετελεσμένες αποφάσεις! Στην ΚΕΔΕτο κλίμα ήταν αλλιώς. Όλοι μαζί και ο Υπουργός είπαμε να συζητήσουμε και στο τέλος του 2024 να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Αλλά εδώ χρειάζεται ουσιαστική συζήτηση και ειλικρίνεια. Δεν είμαστε ασκέρι… Κάποιοι είχαν δώσει λάθος εντύπωση στον Υπουργό. Τώρα κατάλαβε ότι έχει απέναντί του έναν σοβαρό συνομιλητή”.

 

 

 

Πονηρή οδηγός άφησε μήνυμα σε αστυνομικό και έγινε… viral

Μια οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό της παράνομα και προσπάθησε να αποφύγει το πρόστιμο με έναν… πονηρό τρόπο. Συγκεκριμένα, άφησε ένα σημείωμα στο παρμπριζ, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνε viral στο TikTok. «Είναι επείγον κύριε αστυνόμε. Επιστρέφω!», έγραψε στο σημείωμα σχεδιάζοντας και μια καρδιά στο πλάι. Ο αστυνομικός που έτυχε να εντοπίσει το παράνομα σταθμευμένο όχημα φάνηκε να δείχνει κατανόηση για την παράβαση της οδηγού απαντώντας μάλιστα στο σημείωμα με εξίσου χιουμοριστική διάθεση. «Εξαρτάται σε πόση ώρα!! Στις 6 σχολάω!!!», απάντησε από κάτω υπογράφοντας ως «ο αστυνόμος» και προσθέτοντας επίσης μία καρδιά από δίπλα. Όπως φαίνεται, το σημείωμα κέρδισε τον αστυνομικό, ο οποίος τελικά δεν έκοψε το πρόστιμο.

 

 

Απαγορεύτηκε από δικαστήριο η κρούση καμπάνας σε Ιερό Ναό

Σε μια αξιοσημείωτη απόφαση για τα δικαστικά -και όχι μόνο- δεδομένα, προχώρησε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας που «διατάζει» να σταματήσει κρούση καμπάνας σε Ιερό Ναό μετά από αίτημα κατοίκου! Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του ο δικηγόρος κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, το γραφείο του οποίου χειρίστηκε την υπόθεση, “τα δικαστήρια έχουν κρίνει απ΄το 2003 ότι δεν είναι αναγκαία στην σύγχρονη εποχή η χρήση κωδωνοστασίου ως ωροδείκτη, διότι πλέον δεν είναι ακριβή και απρόσιτη η απόκτηση ρολογιού από τους πολίτες. Επομένως, δεν επιτελεί λατρευτικό σκοπό και μπορεί να απαγορευθεί!”. Μέχρι την οριστική συζήτηση της υπόθεσης στις 12.3.2023 ο ιερός ναός είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί με την προσωρινή διαταγή της Δικαστή του Πρωτοδικείου Καλαμάτας και να απέχει από την χρήση του κωδωνοστασίου κατά τον τρόπο που ενοχλεί τον κάτοικο.

 

 

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε από κρυφές κάμερες;

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την υπόθεση που αφορά τον κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος παρακολουθούσε τις πελάτισσες στο κομμωτήριο αλλά και την κόρη της συζύγου του. Μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας στο προσκήνιο έρχονται οι κρυφές κάμερες και το πώς μπορούμε να τις εντοπίσουμε σε περίπτωση που βρίσκονται στον χώρο μας. Για τις κρυφές κάμερες μίλησε ο πρόεδρος του «Internet Now», Νίκος Βασιλάκος, στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». «Μπορούμε να προστατευθούμε. Η πιο απλή συμβουλή είναι η πολύ καλή παρατήρηση και καθαριότητα στον χώρο. Αν δεις πολύ καλά και όλες τις πλευρές η κάμερα θα βρεθεί στα ακροδάχτυλά σου. Είναι στοιχεία με φυσική υπόσταση. Όταν μπαίνεις σε χώρο που δεν είναι δικός σου, πρέπει να παρατηρήσεις πολύ καλά κάποια στοιχεία και κυρίως σημεία όπως τοίχους, ταβάνια, καθρέπτες, έπιπλα», είπε ο Νίκος Βασιλάκος.

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ