Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: «Κόκκινη Νύχτα» την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: «Κόκκινη Νύχτα» την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου
01 Δεκεμβρίου 2023

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και γίνεται όλη η πόλη μας για μεγάλη γιορτή.

Ο ΕΣΠ ενημερώνει τα μέλη του:

«Στην «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ»,  που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τα καταστήματα της πόλης μας παραμένουν ανοιχτά (προαιρετικά) μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και ειδικές τιμές.

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, θα κατακλύσουν την πόλη,  βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις. «Θρυλική» νότα στο γιορτινό event  θα δώσει η μασκότ  του Ολυμπιακού, με δώρα και φωτογραφίες με τα παιδιά!

Μουσικά και χορευτικά δρώμενα, καθώς και magic shows θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, από τις 17:30, ενώ η βραδιά  θα ολοκληρωθεί με τη  συναυλία του συγκροτήματος «The Swingin Cats». 

Κοινός στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη και να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε και φέτος αυτή την σημαντική για την πειραϊκή αγορά δράση,  με τη συμμετοχή σας, τα στολισμένα καταστήματά σας, με τις γιορτινές ελκυστικές τιμές σας και κυρίως με τη φιλόξενη – γιορτινή διάθεσή σας.

Για την προβολή της δράσης και τη γνωστοποίησή της στο καταναλωτικό κοινό, σας διαβιβάζουμε σχετική αφίσα να αναρτήσετε στη βιτρίνα σας και σας προτείνουμε να ενημερώσετε σχετικά μέσα από τα social media της επιχείρησής σας ή με όποιο άλλο τρόπο επιλέξετε, τους πελάτες σας.»

ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ 22-12-23


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ