Εφημερίδα Κοινωνική

Celestyal: Στην καρδιά του λιμανιού και της κρουαζιέρας – O cpt. Γιώργος Kουμπενάς μιλάει για τους νέους στόχους της εταιρείας (video)

 Breaking News

Celestyal: Στην καρδιά του λιμανιού και της κρουαζιέρας – O cpt. Γιώργος Kουμπενάς μιλάει για τους νέους στόχους της εταιρείας (video)
19 Δεκεμβρίου 2023

Η συνάντηση με τον Επιχειρησιακό Διευθυντή της Celestyal Cruises, cpt. Γιώργο Κουμπενά, έγινε στα γραφεία της εταιρείας. Ακριβώς εκεί που σημειώνει ο τίτλος: Στην καρδιά του λιμανιού! Και αφορούσε – τι άλλο;- την κρουαζιέρα. Συνολικότερα, τον ειδικό αυτό κάδο τουρισμού, αφού ο cpt. Κουμπενάς είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας. Και ειδικότερα για τις προοπτικές της εταιρείας, αφού εδώ και χρόνια είναι κορυφαίο στέλεχος της Celestyal, της μοναδικής εταιρείας κρουαζιέρας που έχει την έδρα της στον Πειραιά.

Το Portnet και η Κοινωνική ζήτησαν από τον δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη να συζητήσει on camera με τον Γ. Κουμπενά για την χρονιά που κλείνει, τις προοπτικές που ανοίγονται, τις επιπτώσεις στην κρουαζιέρα από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, τους νέους θαλάσσιους δρόμους που «ανοίγει» η Celestyal, τους μελλοντικούς σχεδιασμούς και τις επενδύσεις  της εταιρείας, αλλά και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που, όπως όλη η Ναυτιλία, αντιμετωπίζει και ο κλάδος της κρουαζιέρας.

Δείτε το video 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ