Εφημερίδα Κοινωνική

Αποστολικά: Μήνυμα «καρδιάς» από τον Ιωσήφ Βουράκη, πρόεδρο του ΟΠΑΝ – Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να επιστρέψει δυνατός!

 Breaking News

Αποστολικά: Μήνυμα «καρδιάς» από τον Ιωσήφ Βουράκη, πρόεδρο του ΟΠΑΝ – Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να επιστρέψει δυνατός!
01 Δεκεμβρίου 2023

Μας έπιασε εξαπίνης ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης με το μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιωσήφ απείχε το τελευταίο διάστημα από εμφανίσεις στην πόλη κάτι που δεν συνηθίζει καθώς αποτελεί ενεργό μέλος της δημοτικής Αρχής και του Πειραιά, γενικότερα, με έντονη δράση και όρεξη για δουλειά.

Έγραψε λοιπόν στο Facebook ο Ιωσήφ Βουράκης:

“Τους τελευταίους δυο μήνες ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας που ενώ στην αρχή πίστευα ότι ήταν κάποιοι απλοί πόνοι , τελικά αποδείχτηκε ένα πιο σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι αρκετά στις μετακινήσεις μου αλλά και στο να μην έχω φυσική παρουσία στον ΟΠΑΝ και τις εγκαταστάσεις μας . Ωστόσο, χάρη στην τεχνολογία αλλά πάνω απ’ όλα στους συνεργάτες μου , με τους οποίους έχουμε καθημερινή επικοινωνία , παρά την δίκη μου αδυναμία να είμαι παρών , όλες οι εγκαταστάσεις μας και τα προγράμματα μας ( δημοτικό θέατρο , κολυμβητήριο γυμναστήρια , μουσικό κέντρο κτλ ) λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο !

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν δείξει το ενδιαφέρον  τους όλο αυτό το διάστημα αλλά και σε όλους τους συνεργάτες μου που για άλλη μια φορά απέδειξαν ποσό καλά ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους και ποσό σημαντική είναι η δίκη τους συνεισφορά στην λειτουργία του οργανισμού! Με δεδομένο ότι κάθε μέρα είμαι σε καλύτερη κατάσταση , ελπίζω ότι σύντομα θα μπορούμε να τα πούμε ξανά από κοντά !  Special thanks σε όσους γνώριζαν ή δεν γνώριζαν τον λόγο που λείπω αυτό το διάστημα και βρήκαν «χώρο» να πούμε τα… «δικά» τους”

 

H ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον φίλο Ιωσήφ και να επανέλθει γρήγορα στις επάλξεις, καθώς είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να προσφέρει στον Πειραιά και να κάνει το καλό, ακόμη καλύτερο!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ