Εφημερίδα Κοινωνική

Απεργία στους Δήμους την ερχόμενη Πέμπτη

 Breaking News

Απεργία στους Δήμους την ερχόμενη Πέμπτη
07 Δεκεμβρίου 2023

Την πραγματοποίηση 24ΩΡΗΣ Απεργίας την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καλώντας σε Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων, τα εξής:

Με τη συμμετοχή του συνόλου των Αντιπροσώπων-Συνέδρων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 το 49ο Ενδιάμεσο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Από κάθε γωνιά της χώρας, μέσω των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., εκφράστηκε η αγανάκτηση και δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την συνεχιζόμενη απαξίωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Η συνεχιζόμενη ακρίβεια που κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η οριζόντια αύξηση-κοροϊδία των σαράντα (40,00) ευρώ που εξανεμίζεται εν ριπή οφθαλμού, αφού οι πολυεθνικές έχουν εκτοξεύσει τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης σε δυσθεώρητα ύψη με θεατή-τροχονόμο την κυβέρνηση, η έλλειψη προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργεί πλέον ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των Δημοτών, είναι η μουντή και εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες συμβασιούχοι-«όμηροι», προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες τους με επαναλαμβανόμενες και πολλές φορές κακοπληρωμένες συμβάσεις. Η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Γι’ αυτό, με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση το 49ο Ενδιάμεσο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκήρυξε την πραγματοποίηση 24ΩΡΗΣ Πανελλαδικής Απεργίας την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και καλεί σε Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ