Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτά τα προϊόντα θα περιλαμβάνει το «Καλάθι των Χριστουγέννων» – Πότε ξεκινά

 Breaking News

Αυτά τα προϊόντα θα περιλαμβάνει το «Καλάθι των Χριστουγέννων» – Πότε ξεκινά
04 Δεκεμβρίου 2023

Τα προϊόντα που θα περιέχονται στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» γνωστοποιήθηκαν σήμερα έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα εφαρμοστεί από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι, μεταξύ αυτών, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Συγκεκριμένα, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα: Γαλοπούλα, αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ότι «αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σκρέκας ανέφερε πως «για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό «Καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό, ενώ φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ