Εφημερίδα Κοινωνική

Τζόκερ Κλήρωση 16/11/2023: Μοιράζει σήμερα τουλάχιστον 3.200.000 ευρώ

Τζόκερ Κλήρωση 16/11/2023: Μοιράζει σήμερα τουλάχιστον 3.200.000 ευρώ
16 Νοεμβρίου 2023

Η κλήρωση του Τζόκερ πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 16/11. Το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει τουλάχιστον 3.200.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Μάλιστα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει τόσο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ (εδώ) όσο και μέσω της εφαρμογής «ΤΖΟΚΕΡ» για κινητά τηλέφωνα.

Live η κλήρωση του Τζόκερ

Επισημαίνεται ότι οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, στις 22:00, ενώ το iEidiseis θα αναμεταδώσει την ίδια ώρα τα αποτελέσματα.

Η συμμετοχή στο Τζόκερ επιτρέπεται, μέσω πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και, μέσω διαδικτυακών σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τουςΑκόμα, διευκρινίζονται τα εξής:

Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν από την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.

Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται, καθώς η ακύρωση εκτυπωμένου αποδεικτικού συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση συμμετοχής στο Τζόκερ μέσω των πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του αποδεικτικού συμμετοχής.

Αν, δηλαδή, το αποδεικτικό συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ