Εφημερίδα Κοινωνική

Τραγική κατάληξη για τον 27χρονο αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Πού βρέθηκε νεκρός

Τραγική κατάληξη για τον 27χρονο αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Πού βρέθηκε νεκρός
07 Νοεμβρίου 2023

Τραγική κατάληξη είχε ο 27χρονος υποβρύχιος αλιέας που αγνοούνταν από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Άνδρου.

Ο 27χρονος ημεδάπος εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή όρμου Κορθίου και συγκεκριμένα στην παραλία «Μπουρός», σε βάθος σαράντα μέτρων περίπου.

Η σορός του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του συμμετείχαν, υπό τον τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ένα περιπολικό όχημα ΛΣ-ΕΛΑΚΤ από ξηράς, τρία περιπολικά σκάφη ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, ένα ιδιωτικό σκάφος, δύο drones της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ ενημερώθηκαν επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου και ο σύλλογος εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου για τη συνδρομή τους στις έρευνες

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ