Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικόλας Φαραντούρης από το ΠΑΠΕΙ ορίζεται Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής

 Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικόλας Φαραντούρης από το ΠΑΠΕΙ ορίζεται Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής
28 Νοεμβρίου 2023

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet, Νικόλας Φαραντούρης ορίζεται Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» για τις αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Φαραντούρης δήλωσε: «Αυτό που βλέπουμε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το τελευταίο διάστημα είναι λυπηρό, αλλά το μιντιακό σύστημα προσπαθεί να κρύψει όσα γίνονται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είδα τα αφιερώματα που θα ταίριαζαν στις ηχηρές διαφοροποιήσεις Σαμαρά έναντι της πολιτικής Μητσοτάκη».

«Δεν μπορεί να αφήσουμε την πολυτέλεια της πρωτοβουλίας στον δημόσιο λόγο στη ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών», προειδοποίησε ο Νικόλας Φαραντούρης για να προσθέσει: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται, να δούμε και τι γίνεται στην κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και θέσεις έχει και τα στελέχη του οργώνουν την Ελλάδα, φτάνει με την εσωστρέφεια, τώρα προχωράμε μπροστά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να έχει μόνο την πρωτοβουλία των αντιπολιτευτικών κινήσεων αλλά και την πρωτοβουλία των προτάσεων», επέμεινε ο Νικόλας Φαραντούρης, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως «μόλις εκτονωθεί η εσωστρέφεια, η δημοσκοπική άνοδος είναι δεδομένη».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ