Εφημερίδα Κοινωνική

Πέτρος Κόκκαλης: Έτσι θα είναι το νέο του κόμμα

 Breaking News

Πέτρος Κόκκαλης: Έτσι θα είναι το νέο του κόμμα
17 Νοεμβρίου 2023

«Βλέπω ένα πολιτικό κενό στα αριστερά της ΝΔ. Εκεί πρέπει να επανατοποθετηθούν οι βάσεις μετά από τις ευρωεκλογές», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο στην ΕΡΤ, ενώ μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα πράσινο κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό για το οποίο μιλάει είναι «κάτι πιο σύγχρονο» από την «Ομπρέλα» η οποία «έχει τη δική της πορεία».

Αναφερόμενος σε όσα έχουν λάβει χώρα εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, ο κ. Κόκκαλης είπε, μεταξύ άλλων: ότι «ήταν προσβλητικές οι αναφορές περί “5ης φάλαγγας”», ότι η δική του άποψη για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ «είναι αντιδιαμετρικά αντίθεση με αυτήν του κ. Κασσελάκη», ότι «στη νέα διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρά η έννοια “κλιματική κρίση”» και ότι ο ίδιος «δεν είναι σύμφωνος με τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Κασσελάκης διαχειρίζεται το αξίωμα» του προέδρου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ