Εφημερίδα Κοινωνική

Παραλαμβάνει νέες κλίνες το Μεταξά!

 Breaking News

Παραλαμβάνει νέες κλίνες το Μεταξά!
13 Νοεμβρίου 2023

Με ανάρτησή του ο Αν. Διοικητής στο Ε.Α.Ν.Π ΜΕΤΑΞΑ Σαράντος Ευσταθόπουλος, επισημαίνει τις νέες παραλαβές σε ολοκαίνουρια κρεβάτια, τόσο για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όσο και κλίνες ασθενών, στο πλαίσιο της συνολικής αναβαθμισης του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ο Σ. Ευσταθόπουλος σημειώνει:

«Συνεχίζουμε 24/7 στο Νοσοκομείο Μεταξά!
Παραλάβαμε σήμερα Κυριακή 12/11, 6 ολοκαίνουριες κλίνες ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Προηγήθηκε προχθές η παραλαβή 6 νέων χειρουργικών τραπεζών, καθώς και η παραλαβή 60 νέων κλινών ασθενών (από σύνολο 110).
Εξίσου σημαντικές οι υπογραφές που μπήκαν τη βδομάδα που μας πέρασε για χρήση νέας εξειδικευμένης θεραπείας για αιματολογικούς ασθενείς, για διενέργεια παρεμβατικής κλινικής μελέτης και για μια σημαντική συνεργασία στον τομέα της ρομποτικής χειρουργικής, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν πολύ σύντομα!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεταξά σε όλα τα επίπεδα και παρά τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν.

Χωρίς τη σημαντική στήριξη και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και για το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Πειραιά, αλλά και την εντυπωσιακη προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, δε θα μπορούσαμε να «τρέξουμε» με τόσο γοργούς ρυθμούς!

Συνεχίζουμε με πρωταρχικό στόχο και σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ογκολογικούς ασθενείς μας και την παράλληλη δημιουργία ενός σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος για τους συνεργάτες μας στο Νοσοκομείο Μεταξά.»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ