Εφημερίδα Κοινωνική

Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: Τιμή σε τρεις αρχηγούς του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού

 Breaking News

Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: Τιμή σε τρεις αρχηγούς του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού
25 Νοεμβρίου 2023

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά τίμησε την προσφορά των ανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος στην ευρύτερη κοινωνία της χώρας μας.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι και ομιλητές ήταν ο αξιότιμος Αντιναύαρχος κύριος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο Αντιναύαρχος κύριος Γεώργιος Αλεξανδράκης ΛΣ, Αρχηγός Λιμενικού Σώματος με την παρουσία του Αντιναύαρχου κυρίου Δημήτριου – Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ, Αρχηγό Στόλου και του A’ Υπαρχηγού Λ.Σ. κυρίου Τσελίκη Αλέξανδρου.

Τους Επίτιμους Προσκεκλημένους μαζί με πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος. Η εκδήλωση ξεκίνησε κρατώντας όλοι ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των ανθρώπων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στα δύο σώματα.
Στην συνέχεια οι δύο αρχηγοί μας έκαναν όλους να νιώσουμε περήφανα για τα δύο σώματα και την προσφορά τους με όσα ακούσαμε στις πρωτολογίες τους.

Πριν ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος, στα πλαίσια της εκδήλωσης , η Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κυρία Μαργαρίτα Πουρνάρα παρουσίασε το καινούργιο βιβλίο της “ΑΔΡΙΑΣ – ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ” Η Βιογραφία του Θρυλικού Αντιτορπιλικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκτός των άλλων σύσσωμη η ηγεσία του ΠΝ, ανώτατοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων: o Πρόεδρος του ΝΕΕ Δρ Γ. Πατέρας, ο Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά κύριος Κωστής Φραγκούλης, ο πρώην Γραμματέας του IMO ο κύριος Ευθύμιος Μητρόπουλος, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, TSAKOS GROUP, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΕΕ κύριος Νίκος Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ αντιναύαρχος ΠΝ εα κύριος Θεόδωρος Γερούκης, ο Πρόεδρος Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ. αντινάυαρχος ε.α.-Επίτιμος Α” Υπαρχηγός Αγγελόπουλος Πελοπίδας, ο κύριος Γεώργιος Ξηραδάκης Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Τραπεζικών και μέλος του ΔΣ της ΝΛΠ, ο Πρόεδρος του ΕΠΕΣΤ κύριος Αντώνης Στελλιάτος, ο κύριος Νίκος Βερνίκος Πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητήριου και η κυρία Αναστασία Παλούμπη Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ