Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Κινητοποίηση για μαζικές προσλήψεις

 Breaking News

ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Κινητοποίηση για μαζικές προσλήψεις
07 Νοεμβρίου 2023

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με κατεπείγουσες διαδικασίες, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και αύξηση της χρηματοδότησης του Νοσοκομείου, απαίτησαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, οι οποίοι έκαναν κινητοποίηση.

Συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου και προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Πέτρου Ράλλη.  Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Γιάννης Γαλανόπουλος, μέλος της ΕΓ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Επίσης, παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

kratiko-nikaias-03

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης η Ένωση Γυναικών Νίκαιας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ και δημοτικοί συνδυασμοί της Νίκαιας και του Πειραιά. Μετά την κινητοποίηση πραγματοποιηθηκε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι αποφάσισαν νέα συγκέντρωση την Παρασκευή 10 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι και πορεία στην 2η ΥΠΕ.

Οι εργαζόμενοι προειδοποίησαν ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση, την επόμενη εβδομάδα θα είναι αδύνατη η λειτουργία του Νοσοκομείου, αφού δεν θα υπάρχει εφημερεύον γιατρός στον αξονικό τομογράφο.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ