
Κάθειρξη 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 57χρονο πατέρα ο οποίος φέρεται ως δράστης πράξεων που προκαλούν αποτροπιασμό. Ειδικότερα, κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης κόρης του, από το 2007 έως το 2009, ενώ η έφεσή του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.
Σύμφωνα με το grtimes, o κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσια δικηγόρο ενώ από σήμερα κατέστη φυγόποινος. Ο 57χρονος δεν εντοπίστηκε και δεν εμφανίστηκε για να απολογηθεί ούτε ενώπιον του 1ου τακτική ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, στις 11 Απριλίου 2022.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από 13 χρόνια. Το 2022, η 30χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της, με την απειλή όπλου, τη βίαζε, από τα 15 έως τα 17 της χρόνια, μπροστά στα μάτια του ανήλικου αδελφού της ο οποίος λόγω αναπηρίας δεν μπορούσε να αντιδράσει.