Εφημερίδα Κοινωνική

Η Αίγινα γιόρταζε και φυσικά η Δόμνα ήταν εκεί!

 Breaking News

Η Αίγινα γιόρταζε και φυσικά η Δόμνα ήταν εκεί!
10 Νοεμβρίου 2023

Η Αίγινα τίμησε με κάθε λαμπρότητα τον προστάτη και πολιούχο της, Άγιο Νεκτάριο. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, δεν θα μπορούσε να λείπει μια τέτοια ημέρα από το νησί.

Η Πειραιώτισσα Βουλευτής από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην Αίγινα προκειμένου να παρευρεθεί στη λιτανεία των Τιμίων Λειψάνων, της Τιμίας Κάρας και της εικόνας του Αγίου Νεκταρίου. Είναι η τέταρτη φορά που -σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- επισκέπτεται το νησί, τηρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει προσωπικά στους κατοίκους ότι θα είναι στο πλάι τους. Είναι άλλωστε γνωστή η «σύνδεσή» της με το νησί στο οποίο περνούσε τα καλοκαίρια της ως παιδί με την οικογένειά της. Δικός τους άνθρωπος είναι η Δόμνα κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της επίσκεψη.

Η υποδοχή ήταν κι αυτή τη φορά θερμή, «οικογενειακή» θα μπορούσε να πει κανείς. Μικροί και μεγαλύτεροι την πλησίασαν για να τη χαιρετήσουν, για να την αγκαλιάσουν, για να τη φιλήσουν. Η Δόμνα μίλησε με όλους. Έχει όμως και αδυναμίες κι αυτό δεν κρύβεται. Τα παιδιά είναι η μεγάλη της αδυναμία και ο τρόπος που τα προσεγγίζει είναι πάντα τρυφερός και δοτικός.

Συνάντησε τους μαθητές και τις μαθήτριες που είχαν συγκεντρωθεί στους δρόμους του νησιού και τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά». Αφού βγήκαν οι αγαπημένες selfies, τα παιδιά ανταπέδωσαν φωνάζοντας όλα μαζί «Χρόνια Πολλά». Το χειροκρότημα που ακολούθησε ήταν πολύ δυνατό! Αυτές οι αυθόρμητες αντιδράσεις είναι που τη διαφοροποιούν από όλους τους υπόλοιπους.

Τα παιδιά τη νιώθουν κοντά τους και της το εκφράζουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Δόμνα κατά την επίσκεψή της στο νησί, βρέθηκε και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αίγινας και συνομίλησε με τον Γεώργιο Καλόφωνο, Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου, για τις ανάγκες μεταστέγασής της. Η Δόμνα συνεχίζει ακάθεκτη!

domna-aigina

domna-aigina1


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ