Εφημερίδα Κοινωνική

Η Δόμνα μιλάει με πράξεις! Δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στους Πειραιώτες αλλά και στους Νησιώτες της Εκλογικής Περιφέρειάς της – Καθοριστική συμβολή στην απόφαση για υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του Ναού της Αφαίας Αίγινας

 Breaking News

Η Δόμνα μιλάει με πράξεις! Δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στους Πειραιώτες αλλά και στους Νησιώτες της Εκλογικής Περιφέρειάς της – Καθοριστική συμβολή στην απόφαση για υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του Ναού της Αφαίας Αίγινας
16 Νοεμβρίου 2023

Για ακόμη μια φορά η Δόμνα Μιχαηλίδου έδειξε τα άμεσα αντανακλαστικά της.

Μπορεί η δουλειά στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού να είναι διαρκής και σκληρή, η Δόμνα όμως δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στους Πειραιώτες αλλά και στους Νησιώτες της Εκλογικής Περιφέρειάς της.

«Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε», τους έχει πει πολλές φορές. Και η υπόσχεση -φυσικά- γίνεται πράξη. Μετά από δική της παρέμβαση, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την Αίγινα, ξεκινά άμεσα. Με πλήρη χρηματοδότηση και ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί η υπογειοποίηση των καλωδίων μεταφοράς ρεύματος μέσης και μέσης-χαμηλής τάσης, σε μήκος 7 χιλιομέτρων, στην περιοχή του Ναού της Αφαίας. Η Δόμνα, από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας και διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε οι διαδικασίες να επιταχυνθούν και το έργο να ξεκινήσει. Η Πειραιώτισσα Βουλευτής ό,τι λέει το κάνει. Και με αποδείξεις.

Τι αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας για το σημαντικό αυτό έργο

Υπενθυμίζουμε ότι για το έργο αυτό, ζωτικής σημασίας που ξεκινά άμεσα στην Αίγινα από τον ΔΕΔΔΗΕ, έχει τοποθετηθεί με ανακοίνωσή της και η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, μετά από παρέμβαση τον Ιανουάριο του 2022 και επιμονή της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, το έργο εντάχθηκε στο Σχέδιο Ανάπτυξης Δικτύου και ξεκινά η υλοποίηση με πλήρη χρηματοδότηση και ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ. Η αντικατάσταση του εναέριου δικτύου με υπόγειο θα επιτύχει μεταξύ άλλων τα παρακάτω σημαντικά αποτελέσματα:

  • Την προστασία του αρχαιολογικού και του περιβάλλοντα χώρου του Ναού της Αφαίας.
  • Τη μείωση κινδύνων διακοπών ρεύματος από πτώσεις δέντρων στα καλώδια παροχής ρεύματος
  • Την αποφυγή πυρκαγιών από σπινθήρες στα καλώδια παροχής ρεύματος και κατ’ επέκταση στην προστασία του δάσους
  • Την μείωση φθορών και εν γένει βλαβών και των δαπανών επισκευών τους
  • Τη μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του δικτύου

Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Αναστάσιο Μάνο για την ανταπόκρισή του αλλά  και την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Βουλευτή Α’ Πειραιά, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου για την καθοριστική της συμβολή στη διαδικασία των εγκρίσεων από τα αρμόδια Υπουργεία για την υλοποίηση του έργου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ