Εφημερίδα Κοινωνική

4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση: 1.000 δενδρύλλια φύτεψε η εταιρεία Βίκος

 Breaking News

4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση: 1.000 δενδρύλλια φύτεψε η εταιρεία Βίκος
07 Νοεμβρίου 2023

Περισσότεροι από 500 εθελοντές έδωσαν δυναμικό παρών στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργάνωσε ο περιβαλλοντικός οργανισμός We4all, με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος, στις 4 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι.

Η εταιρεία Βίκος ανταποκρίθηκε άμεσα για ακόμα μία φορά στην πανελλήνια πρωτοβουλία της We4all, η οποία κάλεσε όλους τους πολίτες της χώρας να δώσουν νέα πνοή στη δική τους γειτονιά, με ένα δέντρο, ένα φυτό ή ένα λουλούδι.

Φυτεύουμε εκεί που μπορούμε, εκεί που επιτρέπεται

Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και τη συγκινητική τους υποστήριξη, η ομάδα της Βίκος Α.Ε. φύτευσε 1.000 δενδρύλλια, για την αναγέννηση του περιβάλλοντος.

Η στρατηγικής σημασίας δράση, καθώς και η συνεχής συνεργασία με την We4all, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο »Ο Β-οίκος της ζωής μας». Μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί περισσότερα από 6.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της κινητοποίησης και της συγκέντρωσης δυνάμεων σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

vikos

Η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, Corporate & Marketing Tech Manager της Βίκος Α.Ε, δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία Βίκος πορεύεται με ένα σκοπό να ζούμε αρμονικά και επιχειρούμε υπεύθυνα. Συμμετέχουμε ενεργά στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τη we4all, φυτεύοντας 1000 δενδρύλλια στο Γαλάτσι με σκοπό να πρασινίσουμε την πόλη μας, εδώ που ζούμε, εδώ που εργαζόμαστε, στο δικό μας περιβάλλον.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ