Εφημερίδα Κοινωνική

Τζίνα Πολέμη – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά: «Η Αττική και όλη η χώρα μπορούν να πάνε μπροστά με τον Τουρισμό»

 Breaking News

Τζίνα Πολέμη – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά: «Η Αττική και όλη η χώρα μπορούν να πάνε μπροστά με τον Τουρισμό»
05 Οκτωβρίου 2023

Να βοηθήσει τον τόπο μας με τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία της θα «παλέψει» η γνωστή επιχειρηματίας Τζίνα Πολέμη, η οποία συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά και στο συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, διεκδικώντας επάξια μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.  Η Τζίνα Πολέμη, με καταγωγή από την Άνδρο και διευθύντρια εταιρείας εκμετάλλευσης πολυτελών θαλαμηγών, μιλάει στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για τους λόγους για τους οποίους ασχολείται ενεργά με τα κοινά και γιατί επέλεξε να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

-Έχοντας, μια πραγματικά σημαντική παρουσία στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο, γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την αυτοδιοίκηση;

«Είναι πολύ τιμητικό το να θέλουν να σε εντάξουν σε μια ομάδα όπως είναι το ψηφοδέλτιο ενός συνδυασμού και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς. Έτσι, και εγώ αποδέχθηκα την πρόσκληση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» με τον Νίκο Χαρδαλιά γιατί θεωρώ ότι κάθε πολίτης πρέπει να συμμετέχει στα κοινά για το γενικότερο καλό, με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας. Είναι υποχρέωσή μας η συμμετοχή και όχι η αδιαφορία».

-Ποιο πεδίο δράσης της Περιφέρειας θεωρείτε ότι σας ταιριάζει;

«Θα ήθελα να λειτουργήσω ως εισηγήτρια στα θέματα της ανάπτυξης του τουρισμού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων ανθρώπων στην κατεύθυνση αυτή. Θεωρώ ότι ο τουρισμός πραγματικά μπορεί να πάει όχι μόνο την Αττική αλλά όλη τη χώρα μπροστά, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια».

-Γιατί συμπορεύεστε με τον Νίκο Χαρδαλιά;

«Θεωρώ ότι ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά» με «αρχηγό» τον έμπειρο στην Αυτοδιοίκηση Νικο Χαρδαλιά θα αναπτύξει περεταίρω, σε πολλούς τομείς την Περιφέρεια. Όλοι άλλωστε ξέρουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι  ένας άνθρωπος που δοκιμάστηκε και πέτυχε στα δύσκολα. Για ένα πράγμα είμαι βέβαιη, πως θα είναι «εκεί» για τους πολίτες κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ