Εφημερίδα Κοινωνική

Τα Καμίνια τίμησαν τον «ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ»! Δημήτρης Καρύδης: Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γέμισε συγκίνηση και ευθύνες -Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά μας

Τα Καμίνια τίμησαν τον «ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ»! Δημήτρης Καρύδης: Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γέμισε συγκίνηση και ευθύνες -Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά μας
04 Οκτωβρίου 2023

Τα Καμίνια, ο Πειραιάς τίμησαν τον «ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ» και τους υποψηφίους Δημήτρη Καρύδη (Αντιδήµαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη) και τον Τάσο Πούλο, (Πρόεδρο της 4ης Κοινότητας και εκ νέου υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη), σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε στο καφέ GETO.

Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι των δυο υποψηφίων αλλά και απλοί πολίτες που έσπευσαν να τους ευχηθούν καλό αγώνα και να δηλώσουν ανοιχτά τη στήριξή τους στον «ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ» και στο σημαντικό έργο που έχει κάνει η δημοτική Αρχή Μώραλη στην πόλη αλλά και στην περιοχή των Καμινίων, τα τελευταία χρόνια.

Παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος αφού συνεχάρη τους  δυο υποψηφίους για το έργο τους και την προσπάθειά τους, μίλησε για το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες της επόμενης θητείας.

Ο Δημήτρης Καρύδης, σε ανάρτησή του έγραψε:

«Ήταν μια ανοικτή αγκαλιά και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Στην προεκλογική εκδήλωση που διοργανώσαμε με τον Τάσο Πούλο, στην οποία μίλησε και ο Δήμαρχός μας Γιάννης Μώραλης, η πολύ μεγάλη συμμετοχή και η ζεστασιά του κόσμου, μας γέμισαν συγκίνηση και ευθύνες.

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 8 Οκτωβρίου, δώστε μας την δύναμη με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, να συνεχίσουμε τον δημιουργικό μας αγώνα, για τον Πειραιά του μέλλοντός μας και τους ανθρώπους του σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας.

 Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε για έναν Πειραιά-Νικητή»

6

 

2

3 4 5

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ