Εφημερίδα Κοινωνική

Λούτσα: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας των έξι Τούρκων

Λούτσα: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας των έξι Τούρκων
04 Οκτωβρίου 2023

Στην εξιχνίαση του πολλαπλού φονικού με θύματα έξι Τούρκους, που σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στη Λούτσα, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, που έγινε σήμερα στο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο, αγνώστων στοιχείων, αναζητείται.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Αγιο Δημήτριο.

Κατά τον έλεγχο των αποσκευών του 32χρονου, είχαν εντοπιστεί τέσσερα φυσίγγια και δύο πλαστά δελτία ταυτότητας. Κατά τον έλεγχο της οικίας όπου διέμενε ο δεύτερος κατηγορούμενος, βρέθηκε μεταξύ άλλων ποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες είχαν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για άλλα αδικήματα, μεταξύ άλλων για παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το κοινό χαρακτηριστικό στον εντοπισμό των δύο κατηγορουμένων είναι πως βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ