Εφημερίδα Κοινωνική

Κώστας Κατσαφάδος – Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Αυξημένη επιφυλακή για να προλάβουμε καταστάσεις» (ηχητικό)

 Breaking News

Κώστας Κατσαφάδος – Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Αυξημένη επιφυλακή για να προλάβουμε καταστάσεις» (ηχητικό)
19 Οκτωβρίου 2023

Για την ετοιμότητα της ελληνικής αστυνομίας ενώπιον της τρομοκρατικής απειλής που πυροδότησε η νέα κρίση στη Λωρίδα της Γάζας, μίλησε στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Κώστας Κατσαφάδος.

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη και πρώτος βουλευτής του Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος τόνισε ότι το τρομοκρατικό χτύπημα της Χαμάς στο Ισραήλ έχει ενεργοποιήσει σπιράλ εξελίξεων που προβληματίζουν και την χώρα μας, με την ελληνική αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ έχουν ληφθεί και επιπλέον μέτρα φύλαξης συγκεκριμένων σημείων.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με μεγαλύτερη ετοιμότητα και αυξημένη επιφυλακή για να προλάβουμε καταστάσεις και όχι να τις αντιμετωπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος επεσήμανε και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις επιπλέον μεταναστευτικές ροές.

Ο κ. Κατσαφάδος εξέφρασε επίσης την άποψή του για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών τονίζοντας ότι «αυτό που φάνηκε είναι ότι δεν υπάρχουν μεταβολές σε σχέση με την εκλογική δύναμη του κυβερνώντος κόμματος λέγοντας «πρώτο κόμμα η ΝΔ, δεύτερο κόμμα οι προερχόμενοι από τη ΝΔ που όμως δεν στηρίχθηκαν επίσημα από τη ΝΔ», ενώ σημείωσε ότι αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα όλο τον πολιτικό κόσμο είναι η υψηλή αποχή του κόσμου από αυτή τη διαδικασία.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ