Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά: «Οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι πήραν την απάντησή τους από το λαό του Πειραιά στις εκλογές!»

Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά: «Οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι πήραν την απάντησή τους από το λαό του Πειραιά στις εκλογές!»
26 Οκτωβρίου 2023

Σε δηλώσεις του στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ήταν έτοιμος να απαντήσει σε συκοφαντικές δηλώσεις συμβούλων της αντιπολίτευσης που έγιναν δημόσια. Ο ίδιος χαρακτήρισε «λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα», όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες (σ.σ. από τον Δημήτρη Γκερλέ στο δημοτικό ραδιόφωνο) . Αλλά όπως είπε, δεν θα επεκταθεί, καθώς συζήτησε με συμβούλους του και αποφάσισαν ότι την απάντηση την έδωσε στην αντιπολίτευση εκκωφαντικά ο Πειραϊκός λαός.

Όπως είπε: «Ο Πειραιάς Νικητής καταγράφεται η μακροβιότερη δημοτική Αρχή στο Δήμο Πειραιά, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Ας κοιταχθούν και οι ίδιοι στον καθρέφτη». Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση του Δημάρχου με τον Δημήτρη Γκερλέ, αφού ο τελευταίος είπε ότι «εμείς τοποθετούμαστε πολιτικά και αυτοδιοικητικά…», κάνοντας κριτική για το παρελθόν αλλά και για το παρόν κάποιων προσώπων και καταστάσεων στο Δήμο. «Αποδείξτε όσα λέτε . Δεν μπορείτε. Μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα… Αυτό που κάνετε δεν είναι πολιτική τοποθέτηση, είναι προσωπική επίθεση. Δεν θέλω καμία σχέση πλέον!», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Δήμαρχος.

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ