Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΣΠ: Ημερίδα με θέμα «Η ψυχική ανθεκτικότητα στους χώρους εργασίας» την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

 Breaking News

ΕΣΠ: Ημερίδα με θέμα «Η ψυχική ανθεκτικότητα στους χώρους εργασίας» την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου
04 Οκτωβρίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στις 10/10, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο

«Η ψυχική ανθεκτικότητα στους χώρους εργασίας»,

όπου θα συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης και αποφόρτισης με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5.00 μ.μ. στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Γ. Κασιμάτη 1, Πλ. Οδησσού – 2ος όροφος) και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και εργαζομένους.

Επίσης, θα ανακοινωθεί και θα συζητηθεί η σημαντική κοινωνική δράση για τα άτομα με αυτισμό με πρωταγωνιστή τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς.

Στην κοινωνία του σήμερα, όπου η πίεση, η ανταγωνιστικότητα κι ο θυμός εμφανίζονται καθημερινά και μπορούν να μεταβάλλουν αρνητικά το εργασιακό περιβάλλον, με συνέπειες στη σωματική και ψυχική υγεία του εργαζομένου, αλλά και της οικογένειάς του, πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για να συμβάλλουμε στην μείωση των παραγόντων που αποτελούν κίνδυνο για την ψυχική υγεία των ανθρώπων, στην ενημέρωση και στην ανάδειξη σημαντικών θεμάτων που μας προβληματίζουν.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ