Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Οι διεκδικήσεις του Πειραϊκού Εμπορίου μετά τις αυτιδιοικητικές εκλογές

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Οι διεκδικήσεις του Πειραϊκού Εμπορίου μετά τις αυτιδιοικητικές εκλογές
10 Οκτωβρίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή το αποτέλεσμα που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές, δηλώνει τα εξής:

Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία για την ολοκλήρωση των σημαντικών έργων ανάπτυξης και υποδομής τα οποία έχει δρομολογήσει, ώστε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να αναδειχθεί ο Πειραιάς στην εξωστρεφή, δυναμική, σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη που ονειρευόμαστε.

Συγχαίρουμε επίσης όλους εκείνους τους υποψήφιους, που εξελέγησαν και τους ευχόμαστε μια εποικοδομητική θητεία, όπως και όσους δεν εξελέγησαν, αλλά έδωσαν έναν έντιμο αγώνα.

Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων του εμπορικού κόσμου της πόλης μας μετά τις εκλογές, μπαίνουν εκ νέου «ανοιχτά» θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα.

Η δημιουργία της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων, η υπογειοποίηση των γραμμάτων του ΗΣΑΠ από Ν. Φάληρο προς Πειραιά, θέματα στάθμευσης, κυκλοφοριακού, ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος κ.ά. είναι ζητήματα που, μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς και τους φορείς της πόλης εφόσον υλοποιηθούν, θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στο πειραϊκό εμπόριο και στον Πειραιά τη δυνατότητα να βρίσκεται στην πρωτοπορία των εξελίξεων τόσο στον τομέα της οικονομίας, όσο και στον τομέα του πολιτισμού, της γνώσης και της καινοτομίας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ